VILKÅR

PRISER:
Alle priser er oplyst i danske kroner og er incl moms.

LEVERING:

Til Danmark:

Fragt til GLS pakkeshop kr. 39,- (1-4 dages levering i hverdage)

FRI FRAGT på ordrer over kr. 499,- til pakkeshop

Til Sverige:
Fast fragtpris kr. 99,- til GLS Pakkeshop (3-7 dages levering)

Vær opmærksom på at nogle varer bliver sendt direkte fra leverandøren. Disse varer har længere leveringstid og vil blive sendt direkte til leverings adresse og ikke til pakkeshop. Det fremgår under den enkelt vare, hvis der er særlige leveringstiden.

Vi levere i øjeblikket kun til Danmark og Sverige. Skulle du alligevel ønske fragt i andre lande, så kontakt os for pris på shop@littlemodern.dk, inden du laver din ordre.

Alle ordrer bliver afsendt fra vores lager inden næstkommende hverdag – skulle der opstå en eventuel restordre, vil du blive informeret herom hurtigst muligt.
Levering af varer fra LittleModern.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Leveringstid 1-3 dage.

REKLAMATION/OMBYTNING
Risikoen for varer købt af LittleModern.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra LittleModern.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til LittleModern.dk

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, LittleModern.dk har stillet dig i udsigt.
Der ydes ingen returret på specielfremstillede produkter, downloadbare pdf’er som plakater o.lign.

LittleModern.dk yder 14 dages ombytning, gældende fra den dag du modtager
dine varer. Fortryder du købet, skal LittleModern.dk underrettes herom senest
14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Du har pligt til at returnere
varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv
afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Returvarer sendes til vores lager på adressen:
Little Modern DK/Retur
Bistrupvang 10
4622 Havdrup

BETALING:

Hos LittleModern.dk anvender vi ePay betalingssystem, som tilbyder dig at betale med følgende kort og muligheder:
Visa/Dankort, MasterCard, Mobilepay og bankoverførelse.
Alle priser i LittleModern.dk  er oplyst inkl. Moms.
Din betaling hæves først på dit betalingskort den dag, din ordre afsendes, og vi kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

BØRNEPENGE:
Du kan betale med børnepenge når du handler hos Little Modern.

Når du laver en ordre, skal du blot skrive “Børnepenge” i bemærkninger. Så sender vi varerne med det samme, men venter med at trække pengene til den efterkommende udbetalingsdag af børnepenge.
Du kan max bestille for 5000,- med børnepenge og gælder kun ved betaling med visa/dankort.
Det vil sige:

Ordre lagt efter 20. januar vil blive hævet, 20. april.

Ordre lagt efter 20. april, vil blive hævet 20. juli

Ordre lagt efter 20 juli, vil blive hævet 20. oktober

Ordre lagt efter 20. oktober, vil blive hævet 20. januar

FORTRYDELSESRET:
LittleModern.dk yder 14 dages ombytning, gældende fra den dag du modtager dine varer. Der ydes ingen ombytning på specielfremstillede produkter, som plakater o.lign.
Varer købt på event eller popup shop kan som udgangspunkt ikke returneres, med mindre at andet aftales.

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Vi har opdateret vores privatlivspolitik for at tilpasse den persondataloven. LittleModern.dk vil ikke afsløre/dele information om kunder/brugere til tredje part (betalingsløsningspartner, leverandør og logistiksamarbejdspartner), med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Når du afgiver en ordre hos os, så har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, e-mail adresse, telefon nummer og kreditkort oplysninger. Personoplysningerne registreres hos Little Modern DK ApS og opbevares i fem år af one.com, hvorefter de slettes.
Som registreret kunde hos Little modern, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Little Modern via e-mail shop@littlemodern.dk.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail-adresse. E-mail-adressen videregives ikke til andre og kan til hver en tid afmeldes i bunden af nyhedsbrevet.
Don’t worry 🙂

EJER AF DOMÆNE:
Little Modern ApS